top of page

Om oss

 

Vi startet byggingen av Rjukan Hytteby i 1989. Hyttene ligger svært sentralt i Rjukan, og det var derfor viktig at hyttene fikk en utforming som passet inn i Rjukan sin øvrige arkitektur. Derfor likner hyttene på de arkitektegnede arbeiderboligene Hydro reiste på begynnelsen av1900-tallet.

 

Husene vi har kopiert ligger vest i Rjukan og kalles Flekkebyen på grunn av de ulike fargene som ble brukt. Derfor er Rjukan Hyttebys hytter også malt i ulike farger. Rjukan Hytteby sine hytter glir vakkert inn i Rjukans miljø og danner en "by" i byen.

 

Rjukan Hytteby har vært gjennom flere utbygginger og hyttene har fått flere oppgraderinger siden 1989. Kvalitet har hele tiden vært viktig for oss og vi håper at våre gjester opplever Rjukan Hytteby som et trivelig sted å feriere.

Ansatte ved Rjukan Hytteby

Miljøfyrtårn

Rjukan Hytteby er Miljøsertifisert. Våre gjester kan derfor være trygge på at vi i alle ledd jobber for å redusere klimaavtrykket. Vi håper våre gjester også prøver å hjelpe oss i dette arbeidet ved å sortere avfall, redusere strømforbruk f.eks ved å slå av lyset når man er ute og passe på at oppvarming holdes på et lavest mulig nivå.

Vi tar veldig gjerne i mot forslag fra dere til forbedringer eller nye miljøtiltak. Disse kan sendes til oss på post@rjukan-hytteby.no

Informasjon om vår bedrift og miljøtiltakene finnes på denne lenken 

Original bebyggelse i "Flekkebyen". Bilde fra tidlig 1900-tallet.

Original bebyggelse i flekkebyen

Rjukan Hytteby 2015

Hytter ved elv, vinter
bottom of page